De mensen van Besuited willen klanten op een juiste wijze aankleden en blij maken. Klanten van Besuited moeten een goed gevoel hebben en zich lekker voelen. De individuele en persoonlijke aandacht is een belangrijk kenmerk voor onze formule. De sfeer, de know how en de gezelligheid staan centraal bij onze winkels.

De collectie van Besuited bestaat uit een hoogwaardig en breed assortiment van stoffen en materialen. De kostuums van Besuited worden gestyled door specialisten en de stoffen komen uit de beste stoffenhuizen van Europa. Wij leveren maatwerk voor een uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding. Dit kunnen wij door onze overhead te beperken middels een efficiënt ingerichte bedrijfskolom zoals samenwerking met de juiste partners en het produceren middels innovatie faciliteiten.

Hierdoor zijn wij in staat om met eerlijke prijzen te werken voor zowel onze klanten alsook onze ateliers. Een basismaatpak kan geleverd worden van € 399,-. Een maatpak uit de Business-lijn is verkrijgbaar vanaf circa € 549,- en een Trouwkostuum is al verkrijgbaar vanaf € 599,-. De exclusive highline heeft een startprijs van circa € 799,-. Dit betekent voor ieder wat wils. Uiteraard zijn de prijzen afhankelijk van de gekozen stoffen en opties. Bij ons betaald u voor kwaliteit (type stof)  en/of opties.

 

Kostuums geheel op maat vanaf € 399