De beste stoffen

Posted by on nov 30, 2011 in Geen categorie | No Comments

De collectie van Besuited bestaat uit een ruim aanbod van stoffen en materialen, waarbij hoge kwaliteit, luxe details en een moderne uitstraling centraal zijn.  De kostuums van Besuited worden op maat naar eigen wens gemaakt. Om de hoge kwaliteit te waarborgen wordt er gewerkt met de beste stoffenhuizen zoals Scabal, Dormeuil en Vitale Barberis.

 

 Scabal

Scabal, dat in 1938 in Brussel door Otto Hertz werd opgestart, deed aanvankelijk in stoffen voor de kledingindustrie. Daarna nam JP Thissen als voorzitter van de Raad van Bestuur het roer over, daarin bijgestaan door zijn zoon Gregor Thissen, de derde generatie en CEO van de Scabal-groep.

De permanente collecties verzamelen alle klassieke kwaliteiten die de basis vormen van Scabal’s succes. Naast onze klassieke ontwerpen als effen, pied-de-poule of zwart-witte Prince de Galle, brengt Scabal elke 3 jaar de permanente collecties opnieuw uit met dezelfde of verbeterde kwaliteiten in de laatste trendy ontwerpen. Voor haar productie kan Scabal terugvallen op haar weverij in Yorkshire en een kledingfabriek in Saarbrücken.

 

Vitale Barberis

Vitale Barberis is een bekend Italiaans stoffenhuis die veel aandacht besteedt aan een nauwkeurig productieproces. Voor meer info kijk op  http://vimeo.com/52890207

 

Leave a Reply