Bij BeSuited kunt u zelf hoogwaardige en duurzame maatkleding samenstellen. De kleding wordt geproduceerd in Europese ateliers. U krijgt van ons vakkundig advies op het gebied van pasvorm, stijl en kleur. Klik op  Collectie en Prijzen voor stoffenleveranciers en opties.

BeSuited is een jong en innovatief bedrijf dat zijn pijlen richt op de exclusiviteit van het maatpak.
Wij hebben een innovatieve methode ontwikkeld waarmee we via het internet een maatpak van hoge kwaliteit kunnen aanbieden. De website vormt de basis van onze dienstverlening. Met de suit configurator kunt u in enkele eenvoudige stappen een maatpak naar wens samenstellen. Op onze site staan veel tips, voorbeelden en informatie over stoffen en samenstellingen die uw creativiteit zullen stimuleren. We adviseren u hierin graag persoonlijk in een van onze winkels. Kom langs of maak een afspraak via het contactformulier.

Een comfortabel maatpak begint met het zorgvuldig opmeten van de lichaamsmaten die voor elk mens immers uniek zijn. Dit vereist kennis en vaardigheid waarover alleen vakmensen beschikken. BeSuited werkt daarom met medewerkers die een uitgebreide opleiding hebben gevolgd.

Mede door het gebruik van een zeer uitgebreide pas-serie worden de specifieke maten bepaald en kunt  u van te voren het draagcomfort ervaren.  Indien gewenst komen onze specialisten bij u thuis of op kantoor voor advies en opmetingen. De prijs hiervoor is afhankelijk van het aantal deelnemers aan zo’n meetsessie op locatie.

Voor de klant staan de kwaliteit en het draagcomfort van een maatpak natuurlijk voorop. BeSuited is door haar werkwijze in staat hoogwaardige maatpakken aan te bieden voor de prijs van een goed confectiepak. Naast een breed assortiment aan stoffen biedt BeSuited een gevarieerd aanbod aan modellen. U moet immers vooral zelf kunnen bepalen aan welke snit en pasvorm U de voorkeur geeft, zo luidt ons credo.

BeSuited wil meer dan zijn dan alleen een internetwinkel. Een maatpak appelleert aan zelfverzekerdheid en individualiteit. Het dragen van het juiste pak is een unieke ervaring, daar zullen veel mannen het mee eens zijn. Ervaringen zijn er om uitgewisseld te worden en het internet vormt daarvoor een uitermate geschikt medium. BeSuited wil dan ook een platform bieden aan liefhebbers en bewonderaars van het betere maatpak. Met een sterke website als vertrekpunt liggen voor ons bedrijf prachtige uitdagingen te wachten.