Besuited, specialist in maatpakken, combineert de specifieke gebruikswensen van klanten met het digitaal produceren van maatpakken. Deze vernieuwde aanpak is uitermate geschikt voor bedrijfskleding, vandaar dat Besuited ook de label BeCorporate heeft. Steeds meer bedrijven kiezen voor een eigen identiteit met een eigen ‘look and feel’. Dit in combinatie met een perfecte pasvorm en unieke uitstraling. 

BeSuited gaat verder waar andere stoppen. Elk detail kan in geheel eigen stijl ontworpen worden. Van knoopsgat, kraag, naden tot je eigen gezicht in de binnenkant van een jasje. Het is allemaal mogelijk. Hiermee is elk kledingstuk van BeSuited uniek.

We zijn erin gespecialiseerd u en uw medewerkers gemakkelijk, voordelig en efficiënt van maatkleding te voorzien. Uiteraard nemen wij altijd de specifieke arbeidsomstandigheden binnen uw bedrijf in acht. Zo kan BeSuited bijvoorbeeld adviseren in het gebruik van kreukarme of extra stevige stoffen en een optimale pasvorm. Het laten bedrukken van de voeringstoffen met bijv uw eigen logo behoort ook tot de mogelijkheden!   We kunnen het opmeten van het personeel efficiënt organiseren, door bijvoorbeeld alle werknemers op één dag en binnen korte tijd op te meten.

Tenslotte en zeker niet onbelangrijk: bestellingen bij BeSuited kunnen fiscaal aftrekbaar zijn.

 

De goede naam van BeSuited is verbonden aan hoge kwaliteit en een goede styling. Mocht u benieuwd zijn naar alle mogelijkheden neem contact op via de klantenservice, tel: 024-6635658 of email: klantenservice@besuited.nl